Nieuwe fietsen Gebruikte fietsen
Wat doen we? Geschiedenis
Nieuwe scooters Gebruikte scooters
Bedrijfsfietsen Sleutelservice Verzekeringen

Collectie 2023

Occasion fietsen

Openingstijden


Ma:  van 8.30 tot 17.30 uur
Di:  Gesloten
Wo:  van 8.30 tot 17.30 uur
Do:  van 8.30 tot 17.30 uur
Vr:  van 8.30 tot 20.00 uur
Za:  van 9.00 tot 17.00 uur
Zo:  Gesloten

Disclaimer

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. Toch is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Profile de Wilt "de Fietsspecialist" is hiervoor niet aansprakelijk.

Alle op deze website aangeboden informatie (tekst, illustraties, bedrijfsnamen, productnamen, logo's etc.) is eigendom van Profile de Wilt "de Fietsspecialist" of van de respectievelijke eigenaren. Het is niet toegestaan om informatie welke afkomstig is van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiŽren en/of verspreiden in welke vorm dan ook.

Bezoekers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.

Deze website kan links bevatten naar websites die door andere partijen dan Profile de Wilt "de Fietsspecialist" worden geŽxploiteerd. Dergelijke links worden uitsluitend voor uw gemak verstrekt. Profile de Wilt "de Fietsspecialist" heeft geen zeggenschap over dergelijke websites, en is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan noch voor de links. Het feit dat Profile de Wilt "de Fietsspecialist" links naar dergelijke websites opneemt, impliceert op geen enkele wijze de goedkeuring van Profile de Wilt "de Fietsspecialist" van het materiaal op die websites, noch enige associatie met de exploitanten ervan.

Copyright Profile de Wilt "de Fietsspecialist" 2022.

Deel het met uw vrienden!